Diensten

service1

Onze Specialiteiten

Hecto is gespecialiseerd in het creëren en bieden van oplossingen op maat. Wij maken het liefst een applicatie of website die precies aan uw wensen voldoet en alleen dat doet wat U ervan verwacht. En zo doen we grootse dingen voor kleine bedrijven en kleine dingen voor grote bedrijven. Hecto is niet te groot voor persoonlijke aandacht en groot genoeg voor de uitdagendste klussen. 

Diensten Op Maat

  • API Bouw
  • API Koppeling
  • CMS Op maat
  • Security analyze website
  • Security analyze server

Advies Op Maat

  • Website Advies
  • Socialmedia Advies

service1

Korte deadline

Soms is er haast bij geboden en had iets eigenlijk gisteren al af moeten zijn. Geen probleem. Hecto schakelt indien nodig extra hulptroepen in om uw korte deadline te halen. En ook in de weekenden kunnen we de nodige stappen zetten. Zodat wij al een basis website voor U kunnen opleveren in slechts 3 werkdagen. 

service2

SEO Services

Naast het maken en beheren van websites & applicaties kunnen wij U ook adviseren hoe u uw website kunt optimaliseren voor betere een vindbaarheid op het internet. Teksten zijn bijvoorbeeld één van de voornaamste punten waarop U gevonden kunt worden. 

service3

Interface Design

Op het moment dat u ervoor kiest om een applicatie online te maken voor uw bedrijf is het belangrijk dat de werkervaring ten alle tijden prettig is. Uw werknemers en of klanten zullen hier veel mee werken en een duidelijke en prettige omgeving is dan ook belangrijk.

service4

Opensource

Om kosten te drukken maken wij gebruik van opensource software, denk hierbij aan wordpress, woocommerce, magento, concrete5. Wij kiezen op basis van uw wensen welk pakket het beste bij U past en hier bouwen wij uw website op.

service6

Los Ontwerp

Of het nu om een website gaat, visitekaartje of briefpapier, wij werken elk visueel of grafisch idee uit. Vertel ons wat U mooi vindt en wij leveren u minimaal 3 voorbeelden waaruit u kunt kiezen.
Mochten wij zelf geen tijd hebben dan stellen wij u graag voor aan één van onze partners.

service5

E-Commerce

Online verkopen is nét zo eenvoudig als online kopen, míts het goed gebeurt. Laat U deskundig adviseren en helpen. Hecto maakt gebruik van opensource systemen zoals opencart en wooCommerce.